Proefles
€ 25,-

Zangles

Droom Durf Doen

Het allerbelangrijkste van zangles is het plezier in zingen. Wat vind jij leuk, wie vind jij leuk en wie ben jij? Samen ontdekken en beleven.

Tijdens de zangles zul je techniek leren om je stem op een goede, gezonde manier te leren gebruiken en hierdoor krijg je tevens meer mogelijkheden tijdens het zingen van een liedje. Naast het leren van techniek zullen we aan de slag gaan met dynamiek, sound, tekstinterpretatie, improvisatie, eigenheid, meerstemmigheid, maar ook uitstraling en performance. Eens per cursusjaar krijg je de kans om een liedje in een professionele studio op te nemen en daarnaast is er de mogelijkheid om meer podium ervaring op te doen. Super leuk!

Durf jij de stap te wagen? Meld je aan voor een proefles.

Tarieven *

Junior *

Solo € 97,50 p/m
Duo p.p. € 60,00 p/m
Samen Zingen p.p. € 45,00 p/m

Adult 21+ *

Solo € 117,97 p/m
Duo p.p. € 72,60 p/m
Samen Zingen p.p. € 54,45 p/m

Vocals to the Next Level **

Cursus € 55,00 p/m

Vocal Choir Clinic **

Groepsles € 55,00 p/m

Rittenkaart

Solo/duo Op aanvraag
* Je kunt kiezen voor een 30/45/60 min lesvorm elke week of om de week. Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een wekelijkse lesvorm van 30 min en Adult 21+ is incl btw. Gebaseerd op 36 lesweken en maandelijkse betaling verspreid over 12 mnd. ** Deze groepslessen zijn gebaseerd op 18 lessen van 90 minuten en vinden om de week plaats. De bedragen zijn genoemd incl btw.

Meld je aan voor een proefles

Tijdens de proefles kunnen we kennis met elkaar maken en dan kun je zien en ervaren wat een zangles bij mij inhoudt.

Meld je hieronder aan en ik neem contact met je op.

* Voorlopig is er even een stop op de proeflessen in Hengelo i.v.m. een grote wachtlijst. Wel kun je je aanmelden voor Vocals to the Next Level of Vocal Choir Clinic. In Deventer heb ik nog plekjes vrij voor individuele lessen, duo's en groepjes.

Vul een hier je naam in
Vul hier een geldige e-mailadres in
Vul hier een geldig telefoonnummer in

Bedankt voor je aanmelding!

Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.