Nieuws

 • NIEUW: Vocal Choir Clinic

  Hoi allemaal,

  Het cursusjaar gaat vlot en ik ben alvast aan het kijken naar de invulling voor aankomend seizoen. Ennnn er komt iets nieuws aan!

  Vocal Choir Clinic

  ‘Vocal Choir Clinic’ is een op zichzelf staande clinic waarbij we meerstemmig gaan zingen. En het leuke is dat we alle 18 lessen een ander genre zullen doen. Denk aan Pop, Rock, Soul, Jazz, maar ook Keltisch, Reggae, Classic Rock, Funk, Country, Blues, etc.

  Het is de bedoeling dat we stijl gebonden leren zingen. Verschillende genres hebben verschillende muzikale kenmerken. Dus bij Rock zal zingen met een rauw randje aan bod komen, bij jazz juist zingen met een beetje lucht en donkerte. Timing is verschillend per stijl, laid back (hangend in de tel) zingen, on the beat (op de tel) of juist ahead (voor de tel). Ook wordt er in sommige stijlen veel meer melodisch gefraseerd, denk b.v. aan coloraturen (snelle loopjes) in R&B. Daarnaast is de meerstemmigheid in verschillende stijlen anders opgebouwd.

  Voor wie?

  Vocal Choir Clinic is geschikt voor volwassenen en junioren vanaf 16 jaar. Voor zowel beginners als gevorderden.

  Wanneer?

  Vocal Choir Clinic zal vanaf september gaan plaatsvinden op de maandagavond om de week in Hengelo. Het gaat om 18 lessen van anderhalf uur. Indien er in Deventer genoeg animo voor is zal ik ook hier kijken naar een geschikte avond !

  Lesvormen vanaf september

  Vanaf september kun je je nog steeds aanmelden voor 30/45/60 minuten lesvormen, zowel wekelijks als om de week. De tarieven voor individuele lessen zijn wel omhoog gegaan. Daarentegen is het misschien een leuk idee om te kiezen voor een Duo-les of Samen Zingen (vanaf 3 personen). Vanaf september start er (bij voldoende aanmeldingen) ook weer een nieuwe ronde van Vocals to the Next Level. Lees hier meer over deze cursus.

  Ook in Deventer is deze cursus mogelijk. Interesse? Let me know!

  Ps. Kies jij voor een vaste lesvorm en wil je daarnaast graag meedoen aan Vocal Choir Clinic of Vocals to the Next Level dan ontvang je op deze groepslessen 25% korting!

  Liefs 💕 Annemarie

 • Concert Vocal June 9 juni

  Holaaaa!

  Leuk nieuws!! Zondagmiddag 9 juni zal Vocal June plaatsvinden tussen 12.00 en 18.00 u! Optreden met band in Muziekcafé de Cactus!

  De voorbereidingen zijn in volle gang! De liedjes zijn bekend, de sheets zijn (bijna allemaal) uitgeschreven, de zanglessen staan in het teken van oefenen oefenen oefenen. Binnenkort starten de repetities voor de backingvocals Susan van Loon, Sofie Groeneveld en Rooske Visser. Zó leuk!

  De band zal ook dit jaar bestaan uit Martin Geerdink op drums, Ruud Weber op bas, Peter Schilmöller op gitaar en Mattijs Bosveld op toetsen. Erik van der Wal zal het geluid weer doen, hij was er het eerste jaar ook bij. En dit is tevens zijn laatste project als geluidsman aangezien hij met pensioen gaat. Hij vindt het super leuk om dit met ons af te sluiten, zei hij! Zo leuk dat iedereen zo enthousiast is!!

  Er zullen twee blokken plaatsvinden. Blok 1 start om 13.00 uur tot 14.30 u. Blok 2 start om 16.00 uur en zal eindigen rond 17.30 u. De ticket verkoop is gestart!! Kijk goed voor welk blok je een kaartje koopt, de namen van de vocalisten staan erbij.

  Update: uitverkocht!!!!!!!

  Liefs, Annemarie.

 • 2 foto's

  Vanaf 4 april elke week zangles in Deventer!

  Lord Jesus, thank You! 🙏🏼 We did it! Hallelujah!

  Twee weken geleden hebben bijna zestig mensen een liedje ingezongen in Studio M-Works in Enschede. Wat een studio week! Wow! Zo genoten en wat een prachtige resultaten!

  Maarten, ontzettend bedankt voor deze ontzettend fijne week in je prachtige studio! Altijd fijn samenwerken met jou! Wil je graag iets zien en horen? Op instagram staan veel filmpjes en fotootjes.

  En dan! Voor mensen die graag zangles in Deventer willen heb ik goed nieuws! Vanaf donderdag 4 april zal ik elke week vocal coaching geven. En er is nog plek!! Wil jij dolgraag zangles? Individueel, als duo, of misschien zelfs met drie personen of meer? Meld je dan nu aan voor een proefles!

  Binnenkort nog meer leuk nieuws! Iets met LIVE optreden met een super leuke band… Blok je zondag 9 juni alvast in je agenda?

  Stay tuned.

  💕

 • Professionele studio opnames

  Happy New Year!!!

  Wow! 2024 alweer! Een gezegend nieuwjaar gewenst met veel liefde en muziek!

  We hebben het jaar mogen afsluiten met een geslaagde projectweek. Alle drie workshops waren zo goed als vol en wat waren de reacties leuk en fijn! Voor het eerst heb ik een Gospel workshop gegeven en wauw, wat klonk het mooi! Een prachtig einde van 2023!

  Zo, de kerstvakantie is voorbij en dit betekent dat we direct zullen starten met de voorbereidingen voor het studio project!

  Van maandag 12 t/m vrijdag 16 februari is het zover. Net als voorgaande jaren krijgen leerlingen de kans om een liedje op te nemen in een professionele studio. Ook dit jaar zal dit weer gebeuren in Studio M-Works bij Maarten de Groot in Enschede. Zooooo leuk!!!

  Maarten is met zijn studio verhuisd naar het Wilminktheater, dus een andere locatie dan voorheen. Ik ben er al een keer geweest en het is wederom een prachtige studio! Ik kijk er ontzettend naar uit!

  Ik zal filmpjes en fotootjes delen via instagram .

  Ciao! 💕

 • Projectweek

  Hallo!

  Nog een paar weken en dan is het tijd voor een super leuke projectweek, speciaal voor alle leerlingen in zowel Hengelo als Deventer. De projectweek is een lesvrije week, waarin ik dit jaar drie verschillende workshops zal geven. Zoals jullie weten vind ik het altijd leuk om net even iets anders te doen dan tijdens de zanglessen. Dit keer staan de volgende drie workshops op het programma:

  Anatomy of the Voice
  Gospel "The Good News"
  'Rock Your Voice'

  Nieuwsgierig naar wat de workshops precies inhouden? Houdt de instagram pagina in de gaten.

  De projectweek zal plaatsvinden in de week vóór de kerstvakantie. En het nieuwe jaar klinkt ergens nog ver weg vind ik, maar voor je het weet is het alweer januari.... ennnnn februari! Yes! Goed nieuws! Want dan is het weer studio tijd! Leerlingen krijgen dan de kans om een liedje in te zingen in een professionele studio!! Hoe leuk!

  Kortom, een periode met veel leuke ervaringen op komst! Ik kijk er naar uit! Jij ook?

  Liefs, Annemarie

 • Zangles in Deventer & Hengelo

  Hooooiii!

  Een nieuw cursusjaar voor de boeg! Hoe was jullie zomer? Ik hoop dat jullie lekker genoten hebben van de zon (en vele regen wel hihi).

  Een nieuw zang seizoen is aangebroken. Er zijn veel nieuwe dingen die van start gaan. Zo start er een nieuwe ronde van de cursus 'Vocals to the Next Level' en zijn er dit jaar ook een aantal duo’s + groepjes gevormd voor Samen Zingen! Echt heel erg leuk!!

  Ennnn vanaf nu start ik met lesgeven op de donderdagen in Deventer! Dat zal even wennen zijn op de fiets! ;-) Ik heb nog plek voor nieuwe leerlingen, dus woon je in Deventer (of omgeving) en wil je dolgraag zangles? Neem dan contact met me en dan plannen we een proefles.

  Er staan voor aankomend cursusjaar weer allemaal leuke dingen op de planning, waaronder het studio project en de projectweek met leuke workshops!
  En hopelijk kan ik jullie binnenkort al iets laten horen van één van de nieuwe groepjes die gevormd zijn!

  Tot snel! 💕

 • Zomervakantie

  Wauwwww! Wat was Vocal July super! Op zondag 2 juli vond het concert in de Cactus plaats en zo’n dertig leerlingen hebben opgetreden met band!

  Wat hebben we hard gewerkt met z’n allen! Waar ik ook heel erg van heb genoten is de generale repetitie op de woensdagavond vooraf aan het concert. Zo leuk om te zien hoe alle vocalisten naar elkaar luisterden en elkaar hebben aangemoedigd! Het is echt leuk om te zien hoe iedereen dan contact met elkaar maakt. Gezellig een drankje bij de bar halen en genieten!

  Even een flinke shout out naar Erwin van De Cactus voor het mogelijk maken van beide dagen! Ook geluidsman Gerard en bandleden Martin, Ruud, Mattijs en Peter, zo enorm bedankt! Ik heb ook van de vocalisten terug gekregen hoe prettig ze de repetitie avond vonden en hoe lief en bemoedigend jullie zijn geweest! En backingvocals dames Rooske, Jonne, Sofie en Susan! Kers op de taart!

  Nieuwsgierig naar filmpjes? Ik heb een compilatie gemaakt van beide blokken en deze kun je hier bekijken.

  Het is nu zomervakantie. Vanaf 4 september start het nieuwe cursusjaar. Dan is er ook weer een nieuwe ronde van de cursus 'Vocals to the Next Level'. Deze cursus bestaat uit 18 lessen van 90 minuten en is geschikt voor volwassenen met een minimale leeftijd van 18 jaar. Zowel voor beginners als gevorderden. Je kunt je nog aanmelden!!!

  Ook start ik vanaf september met zanglessen in Deventer. Wil je graag een proefles? Let me know!

  💕

 • Vocal July

  Op zondag 2 juli zal Vocal July plaatsvinden! Zó leuk! Vocalisten zullen optreden met een professionele band, bestaande uit Martin Geerdink op drums, Ruud Weber op bas, Peter Schilmöller op gitaar, Mattijs Bosveld op toetsen en backingvocals Jonne Bökkerink, Sofie Groeneveld, Susan van Loon en Rooske Visser.

  Met Rock nummers van o.a. Pearl Jam en Queen, jaren ’70 en ’80 nummers van o.a. The Carpenters en Elton John, Soul liedjes van o.a. Cynthia Erivo, maar ook Pop en Keltische muziek komt voorbij, waaronder Olivia Rodrigo, Davina Michelle en Eimear Quinn. Het belooft een super inspirerende en muzikale middag te worden!

  Er zullen twee blokken plaatsvinden. Blok 1 is van 13.00 tot 15.00 u en blok 2 van 16.00 tot 18.00 u.

  Lijkt het je leuk om ook te komen kijken? Je bent van harte uitgenodigd! Koop hier de tickets. Broertjes en zusjes (van deelnemers) onder de 10 jaar mogen gratis naar binnen.

 • Samen zingen?

  Hoe heerlijk is het om samen te zingen! Tijdens de projectweek werd dat opnieuw weer heel duidelijk voor mij. Wat was het leuk en leerzaam! En zoveel positieve reacties naderhand!

  Vaak krijg ik de vraag of ik nog plek heb in een Vocal Group of alweer een nieuwe groep wil opstarten. Ik wil zo graag meerdere mensen kunnen helpen met zingen. En ik zit eigenlijk altijd zo vol met lessen dat ik toch echt te vaak nee moet zeggen. Een zegen en luxe probleem, maar ook een lastige omdat ik zo graag iedereen wil coachen. Ik hoop dus met deze nieuwe lesvorm dat er veel mensen zijn die graag samen op les willen!

  Naast individuele zangles, bood ik al duo-lessen aan. Nu komt daar dus de mogelijkheid bij om met drie personen of meer op zangles te gaan. Lijkt het je leuk om met vriendinnen, vrienden, collega's, familie, of wie dan ook, samen te zingen, samen liedjes uit te zoeken en misschien zelfs wel meerstemmig te (leren) zingen? Of wil je graag zingen in een groepje maar wil je graag ingedeeld worden door mij? Ik zal rekening houden met leeftijd en het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je in een groepje komt met mensen die ook van dezelfde soort muziek houden of graag dezelfde soort dingen willen leren.

  De lessen kunnen elke week of om de week plaatsvinden. De kosten voor een les per persoon zijn € 15,-. Het is voor iedereen, jong en oud, van beginners tot gevorderden. Iedereen is van harte welkom! En uiteraard is het mogelijk om eerst individueel (of samen) een proefles te doen.

  Interesse? Let me know!

 • Vanaf september Vocal Coaching in Deventer!

  Jaaaa! Groot nieuws! Vanaf september wil ik graag een dag starten met Vocal Coaching in Deventer! Spannend en heeeel veel zin in! Ik krijg vaak de vraag of ik ‘al’ lesgeef m’n stadje. En straks is het dan toch echt zover!

  Waar maak ik nog bekend, maar wat ik in ieder geval zal aanbieden zijn individuele- en duo zangles. Ook ben ik nieuwsgierig of er eventueel mensen zijn die in Deventer interesse zouden hebben in een Vocal Technique groepsles. Ik zou het super leuk vinden om Vocals To The Next Level ook hier te kunnen opstarten. Daarnaast zie ik graag alle reacties tegemoet van jongeren die dolgraag in een Vocal Group zouden willen zingen. Ik zal kijken wat er mogelijk is en hierbij rekening houden met de leeftijdscategorie en muzikaal talent voor een Group.

  Ik kijk er enorm naar uit om te starten in Deventer! Je kunt je alvast aanmelden voor een proefles. Vermeld er even bij dat het gaat om zangles, Vocal Tecnique groepsles of een Vocal Group in Deventer. Wie weet kan ik jou in de meivakantie al een proefles geven, of anders deze zomer in juli/augustus. Het nieuwe seizoen start in september en vol is vol!

  En nee, ik ga niet stoppen in Hengelo. Don’t worry!

  💕