Nieuws

 • Zomer-rittenkaart

  Hoooi!

  Jemig, wat vliegt de tijd. De laatste weken van dit cursusjaar zijn alweer aangebroken. Ik vond het een super leuk jaar met veel leuke projecten waaronder het studio project, Vocal Video Live en als kers op de taart Vocal May Spring, waarbij vocalisten met professionele band optraden bij Muziekcafé de Cactus in Hengelo.

  Nog even en dan start de zomervakantie. Maar! Deze zomer wil ik graag iets nieuws aanbieden voor mensen die heel graag wat extra zanglessen willen inplannen. Deze zomer kun je kiezen voor een rittenkaart van 5 zanglessen van 30/45/60 min. Lijkt dit je leuk? Stuur me dan een mailtje. Ook zal ik deze zomer proeflessen verzorgen, want in september komen er weer wat plekjes vrij.

  Zoals ik al heb verteld zal ik vanaf september een groepsles aanbieden: ‘Vocals To The Next Level’. Ben je nieuwsgierig? Lees hier meer.

  Ik wens jullie allemaal alvast een hele fijne zomervakantie!

  X Annemarie.

 • Shout-out!

  Wauwwww wat was het een fantastische dag afgelopen zaterdag!! Vocal May Spring! Het plezier (en de zenuwen) spatten er vanaf! Het was echt een feestje!

  Ik wil een dikke vette stout-out geven aan de heren van de band Martin, Ruud, Peter, Mattijs en geluidsman Eric, voor jullie geweldige inzet! Ook ben ik super trots op de backingvocals Susan, Rooske, Babet en Noortje. Wat hebben jullie hard gewerkt om in zo'n korte tijd alle koortjes erin te stampen op professioneel niveau!! En natuuuuuurlijk alle vocalisten die afgelopen zaterdag hebben opgetreden! Wat hebben jullie het goed gedaan en wat voel ik me trots!!

  Ook mijn grote dank aan Erwin en alle personeel van Muziekcafé de Cactus. Het was ontzettend fijn dat we daar ook konden repeteren en de dag zelf was super geslaagd!

  Beide blokken waren uitverkocht. En een beter publiek konden we niet hebben. Zoveel enthousiasme. Er zijn heel veel filmpjes gemaakt en daarom heb ik van beide blokken een compilatie gemaakt, die je kunt bekijken op instagram.

  Hierboven zie je alvast een voorproefje van Noortje Voorhuis die het nummer ‘Daddy Lessons’ zingt, een cover van Beyoncé.

  Enjoyyyy!

 • Vocal May Spring

  Yes! Op zaterdag 28 mei zal Vocal May Spring plaatsvinden in Café de Cactus! Vocalisten van Vocal Studio Annemarie Bron zullen optreden met een professionele band, bestaande uit Martin Geerdink op drums, Ruud Weber op bas, Peter Schillmöller op gitaar, Mattijs Bosveld op toetsen en backingvocals Noortje Voorhuis, Babet Jansen, Susan van Loon en Rooske Visser. Met Jazz muziek van Ella Fitzgerald, jaren ’70 en ’80 nummers van o.a. Fleetwood Mac en Cyndi Lauper, Rock ’n Roll waaronder Elvis, Country liedjes van o.a. Dolly Parton, maar ook Soul, Pop en Rock muziek komt voorbij, waaronder Tom Walker, Tabitha en Taylor Swift.

  Er zullen twee blokken plaatsvinden. Blok 1 is van 13.00 tot 15.00 u. Blok 2 is van 16.00 tot 18.00 u. Op de website van de Cactus zie je wie in welk blok zal optreden. Een ticket kost € 8,-. Broertjes en zusjes onder de 10 jaar mogen gratis naar binnen. Koop je tickets hier. Wees er snel bij want op = op.

  Het belooft een super inspirerende en muzikale middag te worden!

 • VOCALS TO THE NEXT LEVEL

  Vanaf september wil ik graag iets nieuws aanbieden aan vocalisten vanaf 18 jaar. Vocals To The Next Level.

  In Vocals To The Next Level leer je de 4 pijlers, 4 stemkarakters en 8 klankkenmerken van het Universal Voice Systeem nog beter kennen. In 18 lessen van 1,5 uur creëer je gedurende 1 cursusjaar een stevige basis aan kennis & zangtechniek, om je vocale mogelijkheden vervolgens uit te breiden d.m.v. variaties en effecten. Hoe leuk is dat!

  Net even anders dan zangles dus. Tijdens de zangles zijn we gefocust op jouw individuele proces en werken we aan de liedjes die je graag wilt leren zingen. In deze cursus leer je eigenlijk het hele pakket, waardoor je uiteindelijk nog veel meer mogelijkheden zult ontwikkelen en je stem sterker en getrainder zal worden op alle vlakken. Niet alleen zul je beter begrijpen waarom bepaalde oefeningen dienen om je liedje in welke muziekstijl dan ook beter te kunnen zingen, ook zul je je gehoor beter ontwikkelen om zelf te leren horen en herkennen wat er nu eigenlijk gebeurt in jouw favoriete liedjes.

  Tijdens de lessen zal ik filmpjes laten zien met voorbeelden. Ook zullen we oefeningen doen. Deze oefeningen zullen online komen te staan zodat je deze na elke les kunt trainen, gedurende het hele cursusjaar. Ook zullen we tijdens de lessen m.b.t. de basis stemkarakters een Personal Voice Plan invullen per persoon. Zo kun je zien waar je op dit moment bent en waar je aan kunt werken om zo je doel te bereiken.

  Lijkt dit je leuk en wil je graag meer informatie ontvangen? Let me know!

 • Trots!

  Wauw!

  Wat een geweldige week! Uiteindelijk hebben bijna veertig leerlingen een prachtige studio opname gemaakt. Het ene na het andere cadeautje! Wat heb ik enorm genoten!!

  Ik heb weer super veel mogen delen op instagram. Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

  Ik wil Maarten de Groot van M-Works Studio ontzettend bedanken voor deze geweldige kans en ervaring voor leerlingen! Het is elk jaar weer iets om naar uit te kijken en jemig, wat zijn er weer prachtige dingen gemaakt!! 🙏🏼 Ik ben super trots op het prachtige eindresultaat!! Jullie doen het toch maar weer even. Knap!

  Als ik soms even stil sta bij alle leuke projecten en ontwikkelingen die leerlingen doormaken voel ik me zo dankbaar!! De Vocal Studio loopt als een trein en ik ben zo blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. De hele dag bezig zijn met mijn passie, ik mag van geluk spreken!

  Dank voor iedereen die vertrouwen in mij heeft. Afgelopen week geeft zoveel voldoening en een rollercoaster aan geluksgevoel vol met trots!

  Liefs

 • Studio project!

  Hoiii,

  Volgende week is het zover! Meer dan 40 leerlingen duiken de studio in om een lied op te nemen. Net als voorgaande jaren zal dit gebeuren bij Maarten de Groot in Studio M-Works in Enschede. Ik heb er al zoveel zin in! Ieder jaar is het weer een feestje en iets om naar uit te kijken.

  De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen. Altijd lastig om 1 liedje te kiezen, want jeeeemig wat zijn er veel mooie songs! En ja, we zijn er nu echt helemaal klaar voor! Ik zal veel filmpjes en fotootjes maken. Vind je het leuk om alles te volgen? Check dan de stories op instagram.

  Na het studio project is het een weekje voorjaarsvakantie. Wat klinkt dat lekker hè, voorjaar. Het lijkt erop dat er dit voorjaar misschien wat meer mogelijk is dan de afgelopen twee jaar. Wat zou het heerlijk zijn om weer eens te kunnen optreden in de buitenlucht tijdens een evenement. Fingers crossed! Ik ben in ieder geval al wat plannetjes aan het smeden. ;-)

  Liefs!

 • Happy New Year!

  Gelukkig nieuwjaar!

  Het jaar 2021 hebben we afgesloten. Jemig, wat een jaar. Alweer.

  Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die zo graag op zangles komen! Ik geniet met volle teugen! Zingen, mijn passie. En wat vind ik het fijn dat ik elke dag mensen mag helpen in het ontwikkelen van hun stem en muzikaliteit.

  In tijden als deze besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om even te kunnen ontsnappen aan de wereld om ons heen. Om ons hoofd even rust te geven. We hebben zoveel behoefte aan positiviteit en perspectief. En wat is muziek een prachtige manier om onze emoties in kwijt te kunnen. Leven in het moment, leven in het hier en nu. Wat de dag morgen brengt weten we nog niet.

  Ik vind het fijn om van project naar project toe te leven. Iets om naar uit te kijken, en een doel om naartoe te werken tijdens de zanglessen. Ook doe ik altijd graag iets extra’s in de kerstperiode. Zoals dit jaar Vocal Video Live. Een optreden in de Vocal Studio, gefilmd, met microfoon, sfeervol licht, stage performance en deze filmpjes heb ik aan elkaar gemonteerd zodat er uiteindelijk 1 groot concert is ontstaan. Er zijn zooooveel prachtige optredens door leerlingen!! Wat een cadeautje ter afsluiting van het oude jaar. Nieuwsgierig? Een aantal filmpjes staan op instagram.

  Ik kijk uit naar het jaar 2022! Een jaar waarin we hopelijk meer verbinding zullen vinden dan ooit tevoren!

  Ik wens jullie allemaal een prachtig nieuwjaar vol met magie en liefde!

 • Een nieuwe start!

  Hoooi!

  Het nieuwe seizoen is begonnen!! Wat is het fijn om iedereen weer te zien! Ik had zoveel zin in de zanglessen!! En ik heb ook enorm veel zin in dit cursusjaar. Er staan allemaal leuke dingen op de planning! Iets waar ik heeeel erg naar uitkijk, net als iedereen denk ik, is optreden!! Optreden optreden optreden!!! Ooo, wat zou het toch leuk zijn als dat weer mogelijk is dit jaar!

  Aangezien de wereld nog niet weer de oude is heb ik besloten dat de projectweek er dit jaar anders zal gaan uitzien. In plaats van workshops organiseer ik dit jaar VOCAL LIVE!! Hoe leuk is dat! We hebben al zolang geen mogelijkheid gehad om op te treden, dus ik dacht; ik ga dit organiseren. Jullie krijgen de kans om eindelijk weer op het podium te staan, als je dit wilt natuurlijk. Hopelijk mag er dan gewoon publiek bij zijn, zo niet, dan zal ik mijn best doen om het te gaan streamen. Of filmen. Ik maak er wel wat van, as always =)!

  Blok deze datum dus alvast in je agenda, woensdag 22 december, zowel overdag als 's avonds. Ik kijk er nu al naar uit!!

  About that. Voiced Over trad zondag 5 september op tijdens de Kunstmarkt in Goor. Kijk dan, zo’n super gave auto als decor, geregeld door Matthieu! 🤩 Past er helemaal bij!!

  📷: Ingrid Keestra

  Tot snel! Liefs, Annemarie.

 • Zingen in de zomer!

  Hoi!

  Oefenen en inzingen met de studio mic! Hoe leuk is dat!! (Elsa op de foto hierboven.)

  Aangezien de laatste lesweken zijn ingegaan mogen leerlingen, als ze dat willen, oefenen met de microfoon. Dit kunnen bv oefeningen zijn in verschillende stemkarakters aan de hand van de 8 Universal Voice klankkenmerken, of een koortje inzingen. Super leuk natuurlijk, en leerzaam!!

  Het is al bijna zomervakantie. Ik zal deze zomer ook aanwezig zijn voor mensen die een rittenkaart hebben/willen of mensen die graag een extra les willen boeken. Wil je dit graag? Stuur me dan een mailtje of meld je aan voor een proefles.

  In september zal het nieuwe cursusjaar starten. Voor nu wens ik iedereen alvast een hele fijne zomer!!

  Liefs, Annemarie.

 • 31-DAYS-SONG-CHALLENGE

  Jemig, wat vliegt de tijd! Het is alweer half april en we gaan dus al de laatste periode in van dit cursusjaar. Het voelt een beetje gek want normaal gesproken zijn er allemaal leuke live optredens die ik in deze periode kan organiseren. Maar dat is op het moment helaas niet mogelijk.

  Toch hebben we gelukkig al veel dingen wèl kunnen doen! De projectweek, ook al was deze dan online, maar ook het te gekke 'Fix You' filmpje waar ik nog steeds zoooo trots op ben! Deze is trouwens ook al meer dan 1100 keer bekeken!!!! En niet te vergeten het studio project bij Maarten de Groot in de M-Works Studio.

  Heeeel graag organiseer ik nog een aantal leuke dingen voor deze laatste periode. Ik zou het heel erg leuk vinden om in de zomer een 'Rock Your Voice' workshop te geven. Ik kan nog niks beloven aangezien we afhankelijk zijn van de maatregelen. En een effecten workshop wil ik wel gewoon live kunnen doen. Maaaarrr ik zat dus te denken aan een buiten locatie. Hoe leuk zou het zijn als we alle frustraties van het afgelopen jaar er even lekker kunnen uit grunten! Hahah! Het is dus allemaal nog onder voorbehoud. Maar lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan alvast aan door een mail te sturen naar vocalstudio@annemariebron.nl . De details volgen later.

  Jaaaaaa! En dan nog een leuke 31-Days-Song-Challenge! Net als vorig jaar vind ik het leuk om weer een song challenge te doen in de story van de Vocal Studio instagram pagina! Elke dag zal ik een vraag stellen en dan kun je hierop reageren als je het leuk vindt. Ook zal ik alle liedjes die genoemd worden in een Spotify lijst zetten. Dat wordt vast weer een flinke lijst! Wanneer zal de challenge starten? Vanaf 1 mei! Doe jij ook mee?

  Oja, volgende week is het meivakantie dus ik wens jullie allemaal alvast een fijne vakantie!!!

  See ya!