Zangles

Droom Durf Doen

Heb je er altijd al van gedroomd om op zangles te gaan? Vind je het spannend om de stap te zetten of denk je dat je niet goed genoeg bent?

Zingen is voor iedereen, jong en oud! Onze stem is een bijzonder instrument waarmee we een groot deel van onze emoties tonen. En daardoor o zo ontzettend kwetsbaar! Zingen is heerlijk! Een ontzettend fijne manier om alles in kwijt te kunnen en een manier van vrijheid te ervaren. Daarnaast is het ontzettend leuk om meer over je stem te leren, wat je er allemaal mee kunt doen, en hoe je deze op een gezonde manier kan gebruiken.

Meer informatie

Vocal groups

Samen iets moois neerzetten

Meidengroepen als Destiny’s Child, Little Mix en O'G3NE, wie kent ze niet. En dan niet te vergeten boybands van tegenwoordig zoals One Direction, of het televisieprogramma The Next Boy/Girl Band. Wat is er nu mooier om je grootste passie samen met anderen te delen?

Meer informatie
Fotografie: Steven van Olphen

Vocal workshops

Ontdekken en beleven

Wil je graag een leuke activiteit aanbieden op je feestje, bedrijfsuitje of bv. op school? Het is zeker leuk om iets meer te leren over je stem en samen het plezier in zingen te beleven.

Wat is er zoal mogelijk?

Meer informatie

Meld je aan voor een proefles

Tijdens de proefles kunnen we kennis met elkaar maken en dan kun je zien en ervaren wat een zangles bij mij inhoudt.

Meld je hieronder aan en ik neem contact met je op.

* Voorlopig is er even een stop op de proeflessen in Hengelo i.v.m. een grote wachtlijst. Wel kun je je aanmelden voor Vocals to the Next Level of Vocal Choir Clinic. In Deventer heb ik nog plekjes vrij voor individuele lessen, duo's en groepjes.

Vul een hier je naam in
Vul hier een geldige e-mailadres in
Vul hier een geldig telefoonnummer in

Bedankt voor je aanmelding!

Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.