Docenten

Annemarie Bron

Annemarie behaalde in 2008 haar diploma op de ‘Popacademie’ aan het conservatorium in Enschede. In 2017 startte ze met haar master studie aan het Universal Voice Institute in Amsterdam en sinds juni 2019 is ze gecertificeerd Universal Voice Master Teacher.

Het Universal Voice Systeem is een nieuwe zangtechniek in Jip en Janneke taal! Zoveel makkelijker om te begrijpen en daarom zoveel makkelijker om toe te passen. En dat maakt het zingen nog weer tien keer leuker! Je leert alle 4 stemkarakters beheersen. En samen met de 8 klankkenmerken worden alle muziekstijlen ineens veel inzichtelijker. Met UVS ligt alles ineens binnen de mogelijkheden!

Naast het coachen van haar leerlingen vindt Annemarie het ook leuk om andere zangdocenten te trainen in hun proces om meer bewustzijn te ontwikkelen en zo te kunnen blijven groeien als docent.

De Vocal Studio hanteert verschillende tarieven per docent.Tarieven

Willemijn van Strijen

Willemijn is in 2014 gestart met de opleiding ‘Ondernemend Artiest’ op het ROC van Twente, die ze in 2 jaar tijd afrondde.

Na een jaar vooropleiding te hebben gevolgd op het ArtEZ Conservatorium in Enschede, werd ze in 2017 succesvol toegelaten tot de bachelor studie op de Popacademie. Hier zal ze dit jaar afstuderen.

Op haar elfde begon Willemijn met haar eerste zanglessen. Over de jaren heen heeft ze van verschillende coaches les gehad. Ieder met een eigen aanpak en techniek.

Tijdens haar studie aan het Conservatorium heeft ze zich wegwijs kunnen maken binnen het Universal Voice Systeem; “Ik zou niet meer naar een andere methode willen. Een techniek voor iedereen!’’

Naast dat ze haar leerlingen zang technisch coacht, besteedt Willemijn ook graag aandacht aan de performance. Zo heeft ze zelf een aantal jaren geacteerd en had o.a. een kleine rol in de Zapp serie “Hoe Overleef Ik?’’. Met de juiste tools wordt het performen nóg leuker!

“Zingen is als een verhaal. Het moet verteld worden’’Tarieven