Nieuws

 • Geslaagde projectweek!

  Wauwwww, wat was het een geslaagde projectweek!! Ik heb zo ontzettend genoten, en wat hebben er veel leerlingen meegedaan zeg! 

  Het hoogtepunt was toch wel de workshop Rock Your Voice, maar dat kan ook bijna niet anders met al die pop/rock effecten. Wat heb ik gelachen! Dit bracht me meteen op het idee om deze workshop vaker aan te bieden, ook voor mensen die geen zangles hebben. Zodra het zover is laat ik het je weten!

  Gistermiddag hebben we de week afgesloten met de Christmas Sing-a-long. Sommige kinderen hadden een leuke kerstmuts op of een leuke rode broek of kersttrui aan! En natuurlijk had ik gezorgd voor wat lekkere chocolaatjes. We hebben het liedje ‘Jingle Bell Rock’ gedaan, die alle kinderen vooral kennen van de film ‘Meangirls’. Er staat een filmpje op instagram van het resultaat! 

  Ondertussen mocht ik gisteren ook nog een leuke Do It Vocal workshop verzorgen voor de eerste middelbare school in Enschede, in samenwerking met Metropool. Ik mocht 7 jonge dames coachen en het was weer hartstikke leuk! 

  Nu is het twee weken kerstvakantie. Ik ben even onbereikbaar en vanaf 7 januari zullen de lessen weer van start gaan. Ook zal ik dan weer mail beantwoorden.

  Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst en goede jaarwisseling! 

  Ps. Hierboven zie je een foto van Vocal Group Voiced Over. Ze traden op tijdens Muziek Bij De Buren. Op fb staat een compilatie van hun optreden. Lekker vintage! 📽

 • Christmas Sing-a-long voor kids!

  Hoi allemaal,

  Hoog tijd voor een update! De dagen vliegen voorbij en kerst komt alweer in zicht. En dat betekent dat het tijd is voor een super leuke projectweek!

  De jaarlijkse projectweek, waarbij leerlingen zich kunnen inschrijven voor workshops, waaronder dit jaar ‘Anatomy Of The Voice’, ‘Master Of Sounds’ en ‘Rock Your Voice’. Daarnaast zal petticoat Katrin Dönnebrink een performance workshop geven aan Vocal Group Voiced Over. Alle workshops zijn voor leerlingen, maar wil jij nou ook zo’n workshop meemaken? Misschien valt er iets te organiseren op jouw school of tijdens een evenement, let me know!

  Omdat het bijna kerst is zal ik op donderdag 20 december een Christmas Sing-a-long organiseren voor kinderen van 11 t/m 14 jaar. Ook als je géén leerling bent mag je je hier voor aanmelden. Samen meerstemmig een Christmas song instuderen! Hoe leuk is dat?   De workshop zal plaatsvinden van 16.30 tot 17.30 u. Aanmelden kan via mail.

  Nog meer leuk nieuws! Het Do It project voor middelbare scholen, in samenwerking met Metropool, zal uitbreiden naar Enschede. Binnenkort zullen dus ook daar leuke Do It workshops plaatsvinden, waaronder natuurlijk de Vocal workshop. Doet jouw school ook mee?

  Last but not least. Op 9 december is er weer een nieuwe editie van Muziek Bij De Buren in Hengelo en dit jaar doet Voiced Over mee. Wil je weten waar ze staan? Kijk in de MBDB krant of op fb. 

  De maand december zit dus vol met leuke vooruitzichten! Volg Facebook en Instagram voor de foto’s en videootjes! 

  Tot snel!

 • Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en een vintage fotoshoot van Voiced Over!

  Hoooii!

  Het is alweer eind september, wat betekent dat het nieuwe seizoen al even van start is gegaan. Een jaar vol met leuke dingen in het vooruitzicht, zowel voor leerlingen als mezelf.

  Na afgelopen jaar de Universal Voice Master te hebben behaald, ga ik aankomend jaar opnieuw naar Amsterdam om mijn teacher skills te verbeteren en verdiepen. Exciting! Waarom? Omdat het kan, en omdat ik zo’n fan ben geworden van het Universal Voice Systeem. Op fb staat een leuke promo over deze zangtechniek.

  Zeg, hebben jullie bovenstaande Vocal Group al gecheckt? Voiced Over is een Vocal Group bestaande uit 5 dames en 1 heer en ze zingen liedjes van nu in een jaren ‘50/‘60 stijl. Super leuk natuurlijk! En ze hebben toevallig net een super leuke fotoshoot gehad, helemaal op en top vintage! 🤩 Check hun fb pagina voor meer.

 • UVS Master titel behaald!

  Jemig, wat is het afgelopen cursusjaar voorbij gevlogen. Lekker cliché natuurlijk, maar wat gaat de tijd toch snel! Tijd voor een update.

  Als eerste wil ik vertellen dat ik mijn Universal Voice Master diploma heb behaald. UVS is dè nieuwe zangtechniek en het afgelopen jaar ben ik bijna elk weekend naar Amsterdam afgereisd om deze techniek aan te leren en alle ins en outs te leren over UVS, inclusief alle nieuwe ontwikkelingen betreffende de stem (naast wat ik allemaal al wist natuurlijk). Zoveel nieuwe ontdekkingen, ontwikkelingen en mogelijkheden! Ik ben ontzettend fan geworden van deze nieuwe zangtechniek. De snelheid en eenvoudigheid spraken me meteen al erg aan. Door alle termen in de verschillende zangtechnieken zie je soms door de bomen het bos niet meer, en door de vele termen wordt het er niet gemakkelijker op voor leerlingen. Ik ben erg enthousiast over het systeem en ben erg blij dat ik mijn nieuwe kennis nu ook kan overbrengen op mijn leerlingen, die ik nog sneller en beter kan helpen met het behalen van het gewenste resultaat, in welke muziekstijl dan ook. Super leuk!

  Ook ben ik het afgelopen jaar druk geweest met een nieuw project, samen met een aantal (oud-) leerlingen van me. Een Vocal Group in samenwerking met producer en toetsenist Maarten de Groot. Niet alleen zullen we binnenkort optredens verzorgen tijdens chique gelegenheden, ook doen wij projecten als artiestenbegeleiding (backingvocals) en studio zang. Binnenkort meer hierover!

  De zomervakantie is aangebroken. Vanaf september zal het nieuwe cursusjaar van start gaan. Er zullen nog wat kleine veranderingen plaatsvinden omtrent de nieuwe privacy wet. Verder kijk ik vooral uit naar het nieuwe seizoen, maar nu eerst even vakantie. 

  Een hele fijne zomer allemaal! 🌞

 • 2 foto's

  NIEUW: Vocal Group 14 t/m 16 jr

  Wow! Wat vliegt de tijd! Nog maar een paar weken en dan begint de zomervakantie alweer. Wat was het een drukke periode vol met leuke dingen! 

  Als eerste, WAK 2018 was weer erg leuk dit jaar! Foto’s en filmpjes kun je vinden op Instagram en Facebook. 

  Afgelopen vrijdag gaf Rianne Leeuw een knallende eindshow in Poppodium Metropool. Ze heeft de afgelopen drie jaar gestudeerd aan de Podium Academie op het ROC in Almelo. Ik ben super trots op je, Rianne! You did it! 🤩

  Nu het einde van dit cursusjaar in zicht is betekent dit dat ik weer proeflessen kan geven vanaf juli. Daarnaast coach ik sinds een paar maanden een Vocal Group met kinderen van 11 t/m 13 jaar. Wil je ook mee zingen vanaf september? Meld je dan aan.

  Indien er genoeg interesse is zal ik vanaf september een nieuwe meiden Vocal Group starten met leerlingen van 14 t/m 16 jaar. Het zal gaan om een klein talentengroepje van 4 tot 6 meiden maximaal. Hier zullen audities voor plaatsvinden. Wil je meer weten? Of ben je toevallig iets jonger of ouder maar heb je toch interesse? Let me know!

 • 2 foto's

  Aanstaande donderdag Route 74 WAK Hengelo

  Afgelopen zaterdag gaf ik een workshop ‘Vocal Group Kids’ en de ‘Master Of Sounds’ tijdens Amusing Hengelo. Wat was het geslaagd!! Bedankt voor jullie komst en bedankt Chez Ratatouille voor de prachtige locatie en lekkere koffie! 

  Dan is het nu tijd voor WAK Hengelo. Aanstaande donderdag starten we met Route 74. Willemijn Scheper, Emmy van Dorth, Maarten de Groot en ik zullen optreden in Chez Ratatouille en voor het eerst ons repertoire laten horen. Iets waar we het afgelopen half jaar ontzettend hard aan hebben gewerkt! Binnenkort zullen we onze naam bekend maken. We hebben ontzettend leuke verrassingen in petto, maar hierover vertel ik jullie snel meer. Wil je alvast een voorproefje? Meld je aan voor de WAK route om 19.00 u bij Braserie So Nice in Hengelo en kies een route uit die langs ons komt. 

  Tot donderdag! 

 • Master Of Sounds & Vocal Group Kids

  Hoi!

  Zoals ik al verteld heb geef ik aanstaande zaterdag 2 juni twee leuke workshops tijdens Amusing Hengelo. De workshops zijn niet alleen voor Amusing deelnemers maar ook andere bezoekers, voor zowel jong als oud. De workshops zullen plaatsvinden in Chez Ratatouille in Hengelo. Ook zal er een leuke RAP en Beatboxing workshop plaatsvinden. 

  • 11:15 uur RAP door Tim Beumer

  • 12:45 uur Master of Sounds door Annemarie Bron 

  • 14:15 uur Vocal Group Kids door Annemarie Bron 

  • 15:45 uur Beatboxing door Martijn Bakker

  Doe je mee? 🎤 Tot dan!! 

 • Amusing Hengelo en WAK 2018

  De meivakantie is alweer voorbij! De zon schijnt volop en de zomerse projecten komen eraan!!

  Ten eerste zal ik zaterdag 2 juni workshops verzorgen tijdens Amusing Hengelo. De eerste is een ‘Vocal Group Kids’ workshop. De tweede workshop ‘Master Of Sounds’ is voor jongeren en volwassenen. We kunnen zoveel klanken maken met onze stem, maar wat is nu eigenlijk ons pure stemgeluid? En wat heeft onze stem nodig in welke muziekstijl? Doe mee en leer meer! Details volgen nog.

  Het weekend erna is het alweer tijd voor WAK Hengelo 2018! Donderdagavond 7 juni zullen Emmy van Dorth, Willemijn Scheper, Maarten de Groot en ik meedoen aan Route 74. We zullen vanaf 20.00 u optreden in het super leuke, kleine, intieme theater Chez Ratatouille. Dit is tevens de eerste keer (voor het echie) dat wij zullen laten zien en horen waar we het afgelopen halve jaar zo hard aan gewerkt hebben!! Wil je dit niet missen? Meld je dan aan voor Route 74 en zoek een route uit die langs ons komt! 🤩

  Op zondag 10 juni zal het WAK ontbijt plaatsvinden. Tussen 11.45 en 12.45 u zullen leerlingen van de Vocal Studio optreden bij Brasserie So Nice

  Ik kijk er al naar uit!!

 • 6 Weeks of Stardom!

  Het voorjaar is officieel begonnen! Dit betekent dat er weer leuke projecten aankomen. Binnenkort meer hierover.

  Afgelopen week mocht ik weer een leuke Do It vocal workshop verzorgen in Metropool. Tijdens de Do It uitvoering traden meerdere leerlingen op, waaronder Simon van Rooij. Wat een talent en wat een performer! Nieuwsgierig naar hem? Check dan hierboven het filmpje van The Voice waar hij recent aan mee heeft gedaan! 

  Oja, een leuk nieuw project voor talenten van 15 t/m 18 jaar: 6 Weeks of Stardom!

  6 Weeks of Stardom is een zang-educatie project waar 20 jonge zangers en zangeressen de kans krijgen om 6 weken lang aan de slag te gaan met een professionele band en coaches om zich voor te bereiden op een concert op een professioneel podium. De band, bestaande uit onder andere bandleden van The Handsome Poets en Miss Montreal, zal de deelnemers begeleiden. 

  Interesse? Neem dan een kijkje op de website: www.6weeksofstardom.nl . Aanmelden kan tot uiterlijk 15 april. 

  Fijne Pasen!!

 • Studio project met Maarten de Groot (M-Works Studio)

  Yez! Wat ontzettend geslaagd is dit studio project weer!! Zoveel leerlingen hebben afgelopen week een song ingezongen en wat een talent komt er toch voorbij!! Super super trots op iedereen!! Binnenkort het eindresultaat afgemixt en klaar om de wereld te veroveren. 😜 

  Bedankt allemaal en in het bijzonder Maarten de Groot van M-Works Studio voor de altijd weer fijne samenwerking en je heerlijke enthousiasme!! 

  Nieuwsgierig naar opnames? Check dan instagram voor foto’s en filmpjes.